Párkapcsolati problémák

A kapcsolati nehézségek megoldására a párterápia a leghatékonyabb módszer, mivel kettőn áll a vásár, aligha tudja az egyik fél egyedül vinni a változtatás felelősségét a vállán.

A párterápia segít beazonosítani a közös célokat, és a célok eléréséhez szükséges lépések megvalósítását. Letisztázza, hogy ebben kinek mi a feladata és addig kíséri a pár útját, amíg a kívánt változások eléréséhez szükséges.

A párterápiának nem elsődleges célja, mégis gyakori velejárója az önismeret elmélyítése, a személyiségfejlesztés, az asszertivitás fejlesztése, a hatékony konfliktuskezelési eszköztár bővítése.

Párkapcsolati krízis

Előfordulhat, hogy a párkapcsolat holtpontra ér rendkívül frusztráló helyzetet teremtve, melyben egyik fél sem érzi magát igazán komfortosan.
Az egyik vagy mindkét félben előbb utóbb megszületik a változtatás igénye.

Igen ám, de min, és hogyan történjen változtatás annak érdekében, hogy méltányos és mindkét fél számára kielégítő megoldás szülessen?

A párkapcsolati tanácsadás segít úrrá lenni a krízisen és hatékony megoldást nyújt a problémára. Abban segít, hogy mindkét fél számára megnyugtató megoldás szülessen.

 

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!