PszichológusBagó Klára

Bagó Klára - Pszichológus - Budapest

Rendelési idő: 

Hétfő - Szombat
Rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

Konzultációk díja:

15000 Ft / 50 perc

Párterápia díja: 

20000 Ft / 50 perc

Elérhetőség, időpontkérés:

bagoklara11@gmail.com


Saját weboldalam:
https://bklara.hu

A Babeș-Bolyai Tudományegyetemen diplomáztam Komplex szervezetekben alkalmazott pszichológusként. Okleveles pszichológusként, egyéni életvezetési konzultációt és önismereti üléseket tartok.

A konzultáció a kliens aktuális problémáinak megoldását célozza a diszfunkcionális gondolkodás és viselkedés megváltoztatását segítve.

Felelősséggel, alázattal érjük el együtt az életbeni helyzetek változását, harmonizálását abban a biztonságos légkörben, amit biztosítók szakemberként.

Kinek és miben segíthetek? 

Segítek a klienseknek, amikor érthetetlen élethelyzetekben szorongás, pánik, félelem vesz erőt rajtuk. Amikor kapcsolati problémák vannak családon belül, baráti körökben, közösségekben.Munkahelyi konfliktusok megoldásában. A kliensek konfliktusainak kezelésében. Hatékony segítséget tudok nyújtani, generalizált szorongás, fóbiás-szorongásos zavarok, pánikzavar, evészavarok, stressz, alkalmazkodási zavarok,  esetében. Párkapcsolati konfliktus kezelésben. 


A konzultációk folyamata:

Első alkalommal: 

Állapotfelmérés.

Következő alkalmakkor: 

Állapotfelmérés 

Átvezetés az előző ülésről, amely  rövid megbeszélés az előző ülésen elhangzottakkal kapcsolatban.

Napirend felállítása: releváns helyzetek, problémák felvetése, illetve átstrukturálása együtt. Itt nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a munka közösen zajlik, a pszichológus és a kliens is aktívan részt vesz.

Házi feladat áttekintése: a páciens különböző feladattípusokat (pl.: gondolatnapló) végez, amelyek reflektálnak a jelenlegi problémájára.

Új házi feladat megadása.

Összegzés és visszajelzés.


A konzultációk szakaszai: 

Első szakasz:

A szakasz fő célja, hogy a páciens megtanulja azonosítani a negatív automatikus gondolatait, amelyből vissza lehet következtetni az alap sémákra is. Ehhez először is szükség van a páciens szociálizálására, meg kell ismernie a kognitív modellt és a konzultáció terminológiáját, struktúráját.

Második szakasz:

Itt a kiváltó események, negatív gondolatok, érzelmek, testi tünetek és a megküzdési technikák kapcsolata kerül feltárásra.

Harmadik szakasz:

Ebben a szakaszban történik a negatív gondolatok és diszfunkcionális attitűdök megváltoztatása. Mindez történhet a bizonyítékok megvizsgálásával, új jelentés tulajdonítással vagy a logikai hibák azonosításával és megkérdőjelezésével.

Negyedik szakasz:

Itt a kliens már elsajátította, és tudja alkalmazni a konzultáción feltártakat.

 

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!