Klinikai szakpszichológusBrunner Zsanett Anna

Brunner Zsanett Anna - Klinikai szakpszichológus - Budapest

Rendelési idő: 

Tanácsadási díja:

15000 Ft

Elérhetőség, időpontkérés:

bzsanettanna@gmail.com


Szembenézni önmagunkkal, az önismeret hosszú, kalandokat, csodákat, mélységeket és magasságokat egyaránt rejtő útján megtenni az első lépést a legnagyobb bátorság. Ezen az úton megtanulhatjuk, hogy a felelősség vállalása a legnagyobb szabadság, azt, hogy valójában minden válasz bennünk rejlik, és hogy amit el tudunk képzelni, arra képesek is vagyunk.

Pszichológusként fontosnak tartom, hogy megteremtsem azt a biztonságos, elfogadó közeget, ahol olyan dolgokat is ki lehessen mondani, amiket eddig még nem tudott, vagy nem lehetett. A közös munkát a kliens igényeihez, személyiségéhez, problémájához igazítom: dolgozok a racionalitást, tudatosságot megmozgató, valamint a képzeletet, belső világot előhívó eszközökkel is, többek között imaginatív, művészetterápiás elemekkel. 

Eddigi szakmai tapasztalataimat nagyrészt a pszichiátria és a szenvedélybetegség területén szereztem. Jelenleg szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal foglalkozom egyéni esetvezetés és csoportos terápia formájában egy rehabilitációs intézményben. Ezen kívül a Pszichoforyou nevű oldal állandó szerzőjeként írok cikkeket különböző pszichológiai témákban. Hitelességem, szakmai személyiségem és önismeretem fejlesztése miatt jelenleg is szupervízióban és egyéni terápiában veszek részt, így megtapasztalhatom azt, milyen is abban a bizonyos "másik székben" ülni."

Amennyiben szeretné megtenni az első lépést azon a bizonyos úton, keressen bátran és bizalommal megadott elerhetőségeimen.

Amiben segíthetek

 • önbizalom, önelfogadás és önismeret fejlesztése
 • életvezetési nehézségek, elakadások
 • célkitűzéssel, célmegvalósítással kapcsolatos nehézségek
 • párkapcsolati és családi problémák
 • munkahelyi problémák
 • konfliktusok kezelése, kommunikációs nehézségek, asszertivitás fejlesztése
 • veszteségek feldolgozása
 • addiktológiai problémák
 • pszichoszomatikus tünetek
 • stressz, szorongás, lehangoltság

Tanulmányok, képzések:

 • 2018-tól: Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológusi szakképzés (Pécsi Tudományegyetem)
 • 2017-től: hipnoterápia (Magyar Hipnózis Egyesület)
 • Okleveles pszichológus, klinikai és egészségpszichológia mesterszak (Pázmány Péter Katolikus Egyetem)
 • Művészetterápiás foglalkoztató (Lelki Egészségvédő Alapítvány)
 • OH-instruktor

Rólam mondták:

"Szerintem Zsanett egy kiváló pszichológus és egy korrekt, kedves ember. Fél évet jártam hozzá, és segítségével sikerült életem/személyiségem egy olyan problémáját megoldani, amit egyedül vagy barátok/család segítségével nem sikerült volna. A terápia végett erős önismerethez és stabil önbizalomhoz jutottam. Nagyon örülök, hogy megtaláltam őt, és hálás vagyok." (Balázs)

"Elég szkeptikusan álltam a pszichológushoz, illetve magához a terápiához is, de Zsanett személyisége és tudása az első alkalom után meggyőzött róla, hogy jó helyen járok. Szerettem, hogy nem távolságtartóan, komor hangulatban a problémákat boncolgatva teltek a beszélgetéseink, hanem sokkal személyesebb, vidám hangulatban különböző módszereket ötvözve vezetett rá Zsanett a megoldásokra. Nagyon tetszett, hogy mindig kaptam "házi feladatot", olvasnivalót így a terápiák közötti időben is tudtam dolgozni a felmerülő nehézségeken, és persze gyakran volt valamilyen játék, kártya, amik pedig a terápiákat színesítették. Nem menekültem soha a kicsit kellemetlenebb, nehezebb kérdések elől sem - bármennyire is kitartóan próbálkoztam néha - Zsanett mindig olyan formában vezetett rá ezekre, hogy a végén megkönnyebbülve mentem haza, tudva, hogy az itt tanult technikákkal meg tudok oldani bármilyen jövőbeni szituációt és kiegyensúlyozottabban tudom élni a mindennapjaimat.” (Anna)

„Zsanett a józanodás elején segített, indított útnak, és adott egy csomó eszközt , amivel a későbbiekben is tiszta maradhatok. Figyelmes, felkészült szakember, ugyanakkor nagyon baráti, bizalmas és nyugodt légkörben dolgozhattunk. Kicsit sajnáltam is, hogy véget ért a terápia, de persze tudom, hogy "csak" azért lett vége, mert eljutottam oda, hogy önállóan is megállom a helyem. Sokat fejlődtem érzelmileg és gondolkodásmódban is ahhoz, hogy józanul nézzek szembe a valósággal, ehhez pedig az kellett, hogy kövessem az útmutatását.” (Áron)

„Zsanett volt az első pszichológus, akihez fordultam egyik barátnőm ajánlása alapján. Nagyon megérte, amellett, hogy az első pillanattól kezdve könnyű volt neki megnyílni, mert nagyon szimpatikus személyiség, kiváló szakemberként is segített. Számos olyan eszközt, módszert tanított meg, amiket önállóan is tudok alkalmazni és amelyek sokat segítenek nekem abban, hogy könnyebbek legyenek a mindennapok. Úgy érzem, sokat fejlődtem a közös munka során és emellett mindig nagyon vártam a találkozókat. Kizárólag jó tapasztalataim voltak, így szívből tudom ajánlani mindenkinek.” (Vera)

Bejelentkezés menete:

 • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
 • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!