Pszichológus, Gestalt terapeuta gyakornok, life coachKiss Laura

Kiss Laura - Pszichológus, Gestalt terapeuta gyakornok, life coach - Budapest

Rendelési idő: 

Hétköznap 8:00 - 20:00 között rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

Első 30 perces, online konzultáció: INGYENES
Egyéni tanácsadás: 12.000 Ft - 17.000 Ft / 50 perc+36702946991

Elérhetőség, időpontkérés:

kissloora@gmail.com


Saját weboldalam:
https://kisslaura.hu

Miután pszichológusként végeztem, nemzetközi szoftverfejlesztő cégeknél dolgoztam, pszichológusként, majd kutatóként. Élveztem a színes, változatos munkát a gyorsan változó környezetben, de idővel egyre hangosabb lett bennem, hogy ez nem az én utam; másként akarok embereket támogatni.

Az ottani tapasztalataimból láttam, hogy az egyéni életutak, problémák milyen hatással vannak a önmagam és kollégáim jelenére, jóllétére. Én ennek a jóllétnek a támogatásában láttam a jövőmet. Így képeztem magam, hogy a coachingon túl, egyéni tanácsadáson is tudjam kísérni a hozzám fordulókat.

Pszichológusként és gestalt terapeuta gyakornokként tanulom a jelenlét erejét és az elfogadás változtató természetét. Erősen foglalkoztat a transzgenerációs minták jelenléte a hétköznapjainkban és a családi mintákkal való önismereti munka.

Célom, mind szakmai és magán emberként is, hogy a környezetemben élőkkel olyan légkört teremtsünk, amelyben szabadon, egymást támogatva, képesek vagyunk megélni autentikus önmagunkat.

Klienseimet segítem abban, hogy az életük különböző területeit és szerepeiket össze tudják hangolni. Eszközöket keresek velük, hogy a mindennapi rohanásban is örömmel tudjanak jelen lenni. Olyan teret alakítunk ki, amelyben biztonsággal és elfogadással tudnak magukra nézni. Rápillanthatnak a nehéz helyzeteikre, kockáról kockára haladva vizsgálhatják. Kísérletezésekkel, párbeszédeink által jobban megismerhetik önmagukat; hogy kik is ők, és - ami talán még fontosabb - hogy HOGYAN csinálják azt. Felfedezhetik a kíváncsiságukat önmaguk és a világ felé.

Kinek miben segíthetek

Egyéni tanácsadásaimon felnőtteket támogatok.
A következő témákban dolgozunk együtt:

 • érzelmi kiégés, kiégés
 • munka-magánélet egyensúly megtalálása
 • kapcsolati elakadások, konfliktusok
 • különböző életterületek, feladatok összehangolódása
 • pályaválasztás, karriertanácsadás
 • életmódváltás, változás elkezdése és véghez vitele
 • élettervezés, életcél megtalálás
 • önbizalom, önismeret elmélyítése
 • stressz és feszültség kezelés
 • szülői szereppel kapcsolatos elakadások

Rólam mondták

Szeretettel ajánlom Laura profizmusát mindazoknak, akik egy türelmes és segítőkész szakemberhez szeretnének fordulni. Az online konzultációkat egy bevezető alkalom előzte meg, ahol kicsit jobban megismerhettük egymást, és eldönthettem, hogy dolgozunk e együtt a továbbiakban. Az alkalmak során nagyon figyelmes volt, és segített abban, hogy más nézőpontból lássam az adott helyzetet. Ha a későbbiek folyamán szükségem lesz további tanácsadásra, bizalommal fogom felkeresni őt.

Köszönöm Laura segítsegét, visszatértem önmagamhoz.

Laurával párbeszédben olyan részleteket is felfedeztem magamban és a helyzetemben, amit egyedül nem tudtam volna meglátni.

„Jó volt megélnem azt a fokú figyelmet, amit Laurától kaptam. Tisztán visszatükrőzte, összefoglalta azokat a dolgokat, amiket én csapongva megosztottam magamból. Rend lett bennem.”

“Sziasztok! Teljesen őszintén tudom az öt csillagot adni, nagyon ajánlom Laurát, ha úgy érzed segítségre van szükséged.

A legjobban az tetszett a vele való munkában, hogy pszichológusként szakszerű terápát tud nyújtani, de emellett coachként gyakorlatias ötleteket, módszereket is bevet.

Ne halogasd a terápia elkezdését, hanem vágj bele, mert lehet, hogy már az első alkalom után enyhülést fogsz tapasztalni, és nyilván nem oldódnak meg varázsütésre a problémáid, de érezni fogod, hogy teszel a megoldásért és jó útra léptél.

Ne tarts semmitől, az első pillanattól kezdve úgy fogod érezni, hogy jó kezekben vagy nála, mert a megértés és a jóindulat annyira sugárzik minden mondatából.

Ha az öt csillag öt szó lenne, akkor azt mondom, hogy ezt éltem át, amikor hozzá jártam:

Bejelentkezés menete:

 • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
 • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!