Kapcsolati és life coachGyöre Borbála

Györe Borbála - Kapcsolati és life coach - Budapest

Rendelési idő: 

Hétköznapokon és szombaton rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint.

Tanácsadási díja:

A nulladik alkalom 60 perc és ingyenes.

Az ülések díját személyesen egyeztetjük.

Elérhetőség, időpontkérés:

gyore.bori@gmail.com


Saját weboldalam:
https://borbalacoach.com

Szinte kizárólag krízishelyzetek indították el bennem a pozitív változásokat – amikor képes voltam elfogadni a körülményeket, de azt is felismertem, mi az, amiben szabadon dönthetek. Ezt a tapasztalatot szeretném átadni a hozzám forduló ügyfeleknek: minden nehézség egyben lehetőség is.

Idő előtt fel kellett nőnöm: kamasz voltam, amikor édesanyám pszichés problémákkal kórházba került. Ekkor léptem – még nem tudatosan – az önismeret útjára, ekkor éreztem meg először, hogy bármilyen nehéz helyzetbe kerülök is, nem vagyok áldozat. Elkezdtem pszichológiai témájú könyveket olvasni, majd a húszas éveimben és a harmincas éveim elején rengeteg önismereti munkát végeztem terápiás folyamatok és pszichodráma formájában, és óriási változások történtek bennem és körülöttem. Elkezdtem kievickélni a nagy elveszettségből és a sok szorongásból. 2015-ben a fiam születése újabb változásokat hozott: még több rossz beidegződést, nehéz érzést tudtam elengedni. Közel negyvenévesen ébredtem rá, hogy hosszú évek óta az emberi lélek és az emberi kapcsolatok működése érdekel szenvedélyesen, és eldöntöttem, hogy segítő szakember szeretnék lenni.

 

A coachingról

A coaching a jelenre és a jövőre fókuszáló önismereti munka, melynek eredménye a nagyobb tudatosság, a szabadság és a bátorság megtalálása.

A coachingfolyamat olyan beszélgetések sorozata, melyek során coachként teljes figyelmemet az ügyfélnek szentelem, biztonságos teret hozva létre az érzések és gondolatok áramlásához. Visszajelzéseimmel segítek rendszerbe foglalni mindazt, ami kaotikus, előmozdítom az ellentmondások észlelését, fókuszpontokat ajánlok, és támogatást nyújtok a cél kitűzéséhez és eléréséhez.

A jelenlét több szempontból is fontos a munkámban. Az ülések során az itt és mostban dolgozunk: az ügyfélnek lehetősége van egy bizalmon és elfogadáson alapuló összekapcsolódásban megtapasztalni és kipróbálni olyan viselkedésmódokat, melyeket aztán szívesen alkalmaz a mindennapjaiban. Az ülések alkalmat adnak arra, hogy az ügyfél hozzáférjen érzéseihez, felszabadítsa vágyait, és megtalálja magában az erőt a változtatáshoz – maga mögött hagyja a múltból hozott mintázatokat, és kizárólag a jelen történéseire reagáljon.

Kinek miben segíthetek

Szülőknek vagy szülőpároknak segítek, akik szeretnének javítani a kapcsolatukon a gyerekükkel minden olyan esetben, amikor valami akadályozza vagy nehezíti a közelséget, a harmóniát (például mert a gyerek nehéz életszakaszban van, ilyen lehet a dackorszak, az iskolakezdés, a kamaszkor).

Olyan egyéneknek segítek, akik valamely kapcsolatukon javítani, változtatni szeretnének, mert úgy érzik, eszköztelenek egy problémákkal vagy konfliktusokkal terhelt viszony kezelésében (pl. párkapcsolat; barátság; testvér-, szülő-gyerek vagy egyéb rokoni viszony; anyós-meny, após-meny viszony; kollegiális viszony; főnök-beosztott viszony).

Olyan pároknak vagy egyéneknek segítek, akik szeretnének változtatni a párkapcsolatuk dinamikáján; szeretnének megoldani egy állandóan visszatérő konfliktust; úgy érzik, eltávolodtak egymástól; szeretnének új határokat kijelölni egymás és a maguk számára; szeretnék visszaállítani a megrendült bizalmat; szeretnének szépen elválni egymástól.

 

További elakadások, melyekkel szívesen fogadok ügyfeleket:

- „nem tudok nemet mondani”;

- „nem tudok dönteni, csak sodródom”;

- „szeretném megtenni, de félek”;

- „nem érzem szabadnak magam”;

- „szeretnék szakmát váltani, de nem tudom, merre induljak”;

- „félek az öregedéstől”;

- „mindent elértem, amit akartam, mégis boldogtalan vagyok”;

- „nincsenek céljaim, üresnek érzem az életem”;

- „nehezen tudok másokhoz kapcsolódni”;

- „nem tudok elköteleződni”;

- bármilyen egyéb elakadás, probléma, nehézség, amellyel úgy érzi, nem boldogul egyedül.

Következő korosztállyal dolgozom

Felnőttekkel és fiatal felnőttekkel dolgozom, akik elmúltak 16 évesek.

Végzettség

Gordon & TA Coachképző Akadémia

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!