Gestalt terapeuta, Gestalt Szupervizor jelölt, NLP Master Practitioner, SEP jelölt, Coach, TrénerVattay Dániel

Vattay Dániel - Gestalt terapeuta, Gestalt Szupervizor jelölt, NLP Master Practitioner, SEP jelölt, Coach, Tréner - Budapest

Rendelési idő: 

Hétfő 08.00 – 20.00 között rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint 
Kedd 08.00 – 17.00 között rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint 
A hét további napjain illetve a megadott időn túl esetileg egyeztetés alapján

Tanácsadási díja:

Egyéni ügyfeleknek, terápia vagy coaching, 55 perc, 12000-25000 között megegyezés szerint.
Egyéni ügyfeleknek, terápia vagy coaching, 85 perc, 18000 - 37500 között megegyezés szerint.
Párterápia vagy kapcsolati coaching, 2 fő, 85 perc, 18000 - 37500 között megegyezés szerint.
Fenntartok pár kedvezményes helyet rászorulóknak olcsóbb áron, megegyezés szerint.
Csoport terápia iránt érdeklődők keressenek meg vagy tájékozódjanak a honlapomon mikor van lehetőség csoporthoz csatlakozni.
Vállalati ügyfelek kérem keressenek meg árajánlatért
Elérhetőség, időpontkérés:

daniel@danielvattay.com


Saját weboldalam:
https://danielvattay.com

Gimnáziumban nagyon érdekelt a pszichológia és a fizika is. Végül mérnök informatikusnak tanultam és ezen a területen dolgoztam több, mint 10 évig. Vezetőként találkoztam először a saját határaimmal és azzal mi az amit nem tudok. Így kerültem coachhoz magam először. Vezetőként egyre jobban az érdekelt, hogyan tudom segíteni a munkatársaimat a kiteljesedésben. Ezért kezdtem coachingot tanulni. Ekkor még nem ismertem fel, az emberi viselkedés érdekel legjobban.

Később néhány nagyobb kudarc után elmentem terápiába s ez segített megváltoztatni az életem és rátalálni arra amit hivatásomnak tekintek. Segíteni másoknak is az önmagukra találás vagy önmagukhoz és az élettel teli élethez való visszatalálás útján.

A saját utamon az egyik legnehezebb tanulság az volt, hogy belássam - nem tudok mindent megoldani egyedül, van amihez mások segítségére van szükségem. Azóta nem csak az eszemmel tudom, hanem teljes lényemmel élem, hogy mi emberek, szociális lények vagyunk és közösen sokkal többre vagyunk képesek, mint egyedül. Az a biztonság amit a terapeutám segítségével megteremtettünk segített abban, hogy meg tudjak ismerkedni olyan oldalaimmal amikre rá sem akartam nézni. Hogy szembe tudjak nézni olyan igazságokkal amiktől rettegtem. Hogy menni tudjak azon az úton ami egy élőbb, teljesebb lét felé visz.

Ezt a biztonságot kívánom adni én is ügyfeleimnek. Segíteni őket megélni azt az örömöt amit ez a néha nehéz út adni tud. És támogatást, hogy közösen átmenjünk a nehezebb szakaszokon.

Hiszem, hogy - ahogy Milton Erickson mondta - A változás gyakrabban vezet új belátásokhoz, új belátások változáshoz. Mind terápiás, mind coaching praxisomban az élményeket, a tapasztalást tekintem a kiindulópontnak. Tudom, hogy mikor nem csak az eszünkkel, de érzelmeinkkel, lelkünkkel, teljes lényünkkel megtapasztalunk valamit az utat teremt a változásnak. És ez a teljes megtapasztalás amit néha csak valaki más biztonságot teremtő jelenléte mellett vagyunk képesek megtenni. Ennek következményeként gazdagodhatunk új belátásokkal, növekvő önismerettel, bölcsességgel, de mindenek felett a teljesebb, örömtelibb életre való képességgel.
Munkánk során a beszélgetés mellett használok művészeti eszközöket - rajzot, gyurmát, akár éneklést aki erre érez késztetést - dramatikus eszközöket, álommunkát, vizualizációt, test fókuszú munkát. Mindig az ügyfél biztonságát, igényét tartva szem előtt. Ezen kívül rendszeresen kérek visszajelzést ügyfeleimtől, hogy mi az ami igazán hasznos volt nekik, hogy ez alapján egyre inkább rájuk hangolódva úgy tudjunk együtt dolgozni, ami őket a legjobban támogatja. Beleértve ebbe azt is, hogy amennyiben nem tudunk jól együtt dolgozni, nem találjuk a hangot - legjobb tudásom szerint - ajánlok más kollégát akivel úgy gondolom jobban megtalálhatja ezt. Hiszem, hogy e munka egyik sarokköve, hogy a coach vagy terapeuta és ügyfele mennyire tudnak együtt dolgozni.

Számomra a coaching és a terápia egy közös felfedező út melyen én segítek megtalálni a lépéseket de az irányt az ügyfelem határozza meg és közösen megyünk rajta végig. 

Kinek és miben segíthetek

Egyénekkel és párokkal és csoportokkal is dolgozom. Coachként és terapeutakánt. Akár személyesen, akár külföldi ügyfelekkel skypeon. Magyarul, angolul és németül is.

Abban hiszek, hogy a legfontosabb, hogy a coach vagy terapeuta és kliense megtalálják egymást. Hiszem, hogy sokszor számunkra nem tudatosan megérint valami minket abból, amit a másikból tapasztalunk - akár egy bemutatkozást olvasva, akár egy első találkozás alapján - és ez az intuíció sokszor hasznosnak bizonyul. Ezzel együtt hasznos, ha valami kézzelfogható alapján is tájékozódhatunk. Ezt szolgálja ez a lista.

 • Veszteségek, traumák feldolgozása
 • Önbizalom és önismeret fejlesztése
 • Életcél keresése
 • Boldogságkeresés
 • Kiszabadulni a szorongásból
 • Célkitűzés, Élettervezés fejlesztése - kis és nagy dolgokban egyaránt
 • Hogyan kezeljük a változásokat? Reziliencia fejlesztése
 • Munkahelyi kérdések
 • Felállni a kiégésből
 • Pályaválasztás, Karrierváltás támogatása
 • Párkapcsolati dilemmák, nehézségek feldolgozása - akár egyénileg, akár párban
 • Ismeretlen eredetű testi tünetek
 • Életmódváltás
 • Külföldi élet, expatrióta lét kihívása - skypeon is
 • Egzisztenciális és Spirituális kérdések
 • Fóbiák, irracionális félelmek feldolgozása - pl.: repüléstől való félelem stb.
 • Bármilyen más elakadás, nehézség feldolgozásában segítség

 

Ha valami megszólította a bemutatkozásomban, keressen meg!

Milyen korosztállyal dolgozom?

Felnőttekkel dolgozom bármely korosztályban

Rólam mondták

"Dani izgalmas és megismételhetetlen ötvözete, ahogy a kreatív és roppant színes belső világát vegyíti széles körű szakmai tudással nekem biztonságot, teret és szabadságot ad arra, hogy az lehessek, aki vagyok."
-- terápiás ügyfél

"A Dani a színek és az ízek és a zene világa. Soha nem tudom mit kapok, de amit kapok az ízlik az tetszik, azt jó nézni vagy hallani. Ha akar tud nagyon okos lenni és ha akar 5 évesként tudok vele játszani, szóval ő olyan Danis :)"
-- terápiás ügyfél

"I've been coached by Daniel during a period in my career when I felt that I needed to make a change but I wasn't sure how I should proceed. He helped me reflect on my own motivations and see it more clearly what is important for me as a person. He will not give you his own opinion on where you should go, or how you should feel about things - and that's actually a really good thing - but he will ask you the right questions so that you can be in the best position to make your own decisions."
-- Coaching client

"I was very lucky to enjoy Daniel's support while designing the multifaceted program of Brain Bar Budapest festival. Knowing that he had a background in product management and business coaching I was amazed by the way Daniel could facilitate an unusual creative process.

Daniel combines his genuine skill of leading a participatory process with a huge variety of visual and creative thinking techniques. With these he was able to shift our mindset and steer our thinking towards the best possible and feasible direction even in the most challenging moments.

Our team at Design Terminal especially valued his encouraging approach and presence with which he took control of the process and let us do the work.

The program design – presented to the sponsors of the event including the main partner, Google – in major part was brought to life as a result of our workshops guided by him. "
-- Team Coaching client

Végzettség, Iskola, Képzések

 • Gestalt Psychotherapist - Norsk Gestalt Institut University College & Budapest Gestalt Intézet 4 éves képzés
 • Ericksoni Hipnózis - haladó képzés
 • Master Practitioner of NLP - Society of NLP
 • Master Class in Experiential Therapy & Coaching - Jeffrey K. Zeig PhD.
 • Practitioner of NLP - Society of NLP
 • Földelt jelenlét a terápiában - Test Fókuszú terápiás képzés
 • Hogyan dolgozzunk a szégyennel Gestalt terápiás megközelítésben - Workshop Továbbképzés
 • Hogyan dolgozzunk az agresszióval Gestalt terápiás megközelítésben - Workshop Továbbképzés
 • Álom munka: Jungi és Gestalt terápiás megközelítések - Workshop Továbbképzés
 • Terápiás és szervezeti Munka a Termékeny Ürességgel - Workshop Továbbképzés
 • Ericksoni Hipnózis - Képzés
 • Mérnök Informatkus - abszolutórium - Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kar - Budapest

Bejelentkezés menete:

 • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
 • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!