Pszichológus, család- és párterapeuta jelöltBán Judit

Bán Judit - Pszichológus, család- és párterapeuta jelölt - Budapest

Rendelési idő: 

Hétfőn 18-20 óra között
Kedden, csütörtökön és pénteken 17-21 óra között
Hétvégén egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

Család- és párterápia: 12.000 Ft / 90 perc

Elérhetőség, időpontkérés:

ban.judit11@gmail.com


A pszichológia alapképzésre a Debreceni Egyetemre jártam. Itt volt lehetőségem fél évig pszichológiát hallgatnom a nyugat-virginiai Marshall Egyetemen. Az ELTE-n végeztem el a mesterképzést, miközben egyre több gyakorlatot szereztem a tanácsadói munkában az egyetemi kortárs segítő csoporttal.

Személyközpontú tanácsadó képesítéssel rendelkezem, és családterapeuta-jelölt vagyok. Jelenleg pedagógiai szakpszichológus képzésre járok. Négy éve egy középiskolában dolgozom, ahol gyakran megtapasztalom, hogy szinte egy probléma sem csak egy emberé, sokkal inkább egy közösségé – legyen az iskola vagy család.

Család- és párterápiás foglalkozások

A család- és párterápiás foglalkozásokat Mezei Judittal együtt tartom.

Juditot évek óta ismerem, azóta, hogy kortárs segítőként kezdtünk együtt dolgozni az ELTE-n. Munkánk fókuszában a hallgatók pszichés megsegítése állt. Mindketten elkötelezettek voltunk amellett, hogy közelebb hozzuk a pszichológia és mentális egészség témáját a kortársainkhoz.

Pszichológus diplománkat itt szereztük meg, klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Tapasztalataink alapján sokszor nem csak egy emberen múlik a változás, hanem a környezete is fontos szerepet játszik az előrehaladásban és a megtorpanásban is. Ezért vágtunk bele közösen négy éve a családterápiás képzésbe. Mindketten a képzés szupervíziós fázisában járunk, jelenleg családterapeuta-jelöltekként, szakmai segítséggel dolgozunk együtt családokkal, párokkal.

A pár- és családterápia lehetőséget teremt arra, hogy az érintett személyek körbe tudják járni és közös erőforrásaikra támaszkodva meg tudják oldani a nehézségeiket.

Egy ülésen ezért minden érintett személy jelenléte javasolt, és érdemes több időt is szánnunk erre a munkára: hagyományosan kéthetente 90 percet.

A minél hatékonyabb munka érdekében ketten segítjük Önöket az üléseken.

Évek óta foglalkozunk különböző korú kliensekkel, gyerekektől nagyszülőkig. 

Hasonlóan gondolkodunk a segítésről, a szakmai gyökereink közösek.

A családterápia módszerét elsajátítva, majd párok és családok terápiás munkáját kísérve egyre inkább megbizonyosodtunk arról, hogy sok esetben ez a legjárhatóbb út a nehézségek megoldásához.

Mi magunk is ezzel a szemlélettel dolgozunk a legszívesebben.

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!