Pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus-jelölt, család- és párterapeuta-jelöltMezei Judit

Mezei Judit - Pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus-jelölt, család- és párterapeuta-jelölt - Budapest

Rendelési idő: 

Hétfőn 18-20 óra között
Kedden, csütörtökön és pénteken 17-21 óra között
Hétvégén egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

7000 Ft / 50 perc
Család- és párterápia: 12.000 Ft / 90 perc

Elérhetőség, időpontkérés:

mezeijuditpszichologus@gmail.com


Okleveles pszichológus végzettségemet az ELTE-n szereztem meg klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Az egyetemi képzésem alatt sokrétű szakmai gyakorlatra tettem szert önkéntes tevékenységeim során. Tanácsadóként dolgoztam az ELTE Kortárs Segítő Csoportban, majd később a BME diáktanácsadó központjában is, valamint az ELTE Szerencsejátékos Segélyszolgálat munkájában is részt vettem.

Az egyetem elvégzése után rövid ideig iskolapszichológusként segítettem különböző korosztályú gyerekeket egy gyógypedagógiai intézményben. Jelenleg pedig a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján dolgozom felnőtt klinikai szakpszichológus-jelöltként. 

A családterápia mellett már évekkel ezelőtt elköteleződtem, folyamatosan képződöm és dolgozom benne. Hiszem, hogy közvetlen környezetünk segítségével, annak bevonásával nehézségeink nagy része hatékonyabban kezelhető. Továbbá fontosnak tartom, hogy a lehető legkiegyensúlyozottabban élhessük mindennapjainkat. Éppen ezért jelenleg is az autogén tréning módszerét sajátítom el, melynek segítségével klienseim az őket naponta érő stresszt gyorsan és hatékonyan tudják csökkenteni. A klienseimet ezzel kapcsolatos problémákkal jövő év elejétől várom sok szeretettel. 

Család- és párterápiás foglalkozások

A család- és párterápiás foglalkozásokat Bán Judittal együtt tartom.

Juditot évek óta ismerem, azóta, hogy kortárs segítőként kezdtünk együtt dolgozni az ELTE-n. Munkánk fókuszában a hallgatók pszichés megsegítése állt. Mindketten elkötelezettek voltunk amellett, hogy közelebb hozzuk a pszichológia és mentális egészség témáját a kortársainkhoz.

Pszichológus diplománkat itt szereztük meg, klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Tapasztalataink alapján sokszor nem csak egy emberen múlik a változás, hanem a környezete is fontos szerepet játszik az előrehaladásban és a megtorpanásban is. Ezért vágtunk bele közösen négy éve a családterápiás képzésbe. Mindketten a képzés szupervíziós fázisában járunk, jelenleg családterapeuta-jelöltekként, szakmai segítséggel dolgozunk együtt családokkal, párokkal.

A pár- és családterápia lehetőséget teremt arra, hogy az érintett személyek körbe tudják járni és közös erőforrásaikra támaszkodva meg tudják oldani a nehézségeiket.

Egy ülésen ezért minden érintett személy jelenléte javasolt, és érdemes több időt is szánnunk erre a munkára: hagyományosan kéthetente 90 percet.

A minél hatékonyabb munka érdekében ketten segítjük Önöket az üléseken.

Mindketten hat éve foglalkozunk különböző korú kliensekkel, gyerekektől nagyszülőkig. 

Hasonlóan gondolkodunk a segítésről, a szakmai gyökereink közösek.

A családterápia módszerét elsajátítva, majd párok és családok terápiás munkáját kísérve egyre inkább megbizonyosodtunk arról, hogy sok esetben ez a legjárhatóbb út a nehézségek megoldásához.

Mi magunk is ezzel a szemlélettel dolgozunk a legszívesebben.

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!