PszichológusKirschner Petra

Kirschner Petra - Pszichológus - Budapest

Rendelési idő: 

Egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

Elérhetőség, időpontkérés:

szabadesely@gmail.com


Saját weboldalam:
https://www.szabadesely.hu

Pszichológus diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mesterképzésén szereztem, Fejlődés Klinikai és Gyermekpszichológia specializáción. Viselkedéselemzői képzettségemre a Pécsi Tudományegyetemen tettem szert.

Jelenleg is tanulok, az örök önképzésben hiszek. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület Integratív Terapeuta képzésében veszek részt, melynek keretein belül elsajátítom Katathym imaginatív pszichoterápia, Hipnoanalízis – ego state terápia, a Neurolingvisztikus Pszichoterápia (NLP) módszereit, és egyéb Hipnobehaviorális technikákat.

Úgy hiszem, hogy a lélek, hasonlóan a testünkhöz, folyamatos gondoskodást és vizsgálatot igényel. A psziché és a fizikai test egybefonódó folyamatokon keresztül ismerhető meg és értelmezhető igazán.

Én magam is foglalkozom az önismeretemmel, rendszeresen veszek részt egyéni terápián, valamint csoportterápiás foglalkozásokon is. Tapasztalatot szereztem családállításban, pszichodrámában és önkénteskedtem hátrányos helyzetű gyermekekkel. Emellett okleveles grafológus végzettséggel rendelkezem, elkötelezett híve vagyok a jóga és a reiki gyakorlatának, illetve rendszeresen meditálok.

Kinek segíthetek

A saját gyógyulásunk és felszabadulásunk kizárólag a mi felelősségünk. A szakember támogatást nyújthat mederbe terelni folyamatainkat, biztonságos teret szolgáltathat az érzelmeink megélésének és tükröt adhat önmagunkról, ezáltal hozzájárulva az önreflexiónk fejlesztéséhez. 

Mindannyiunknak megvan az esélyünk arra, hogy elinduljunk egy boldogabb, azonosabb élet útján, és ráleljünk belső szabadságunkra.

Szívesen segítek, ha kész vagy elindulni ezen az úton.


Következő korosztállyal dolgozom

Gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel is szívesen dolgozom.


A Life & Body magazin rendszeres megszólított szakértőjeként számos online tartalomhoz járultam hozzá. Ezek mellett rendszeresen részt veszek rádióműsorokban és podcastokban, mindezt pedig megtalálod a saját honlapomon (www.szabadesely.hu). Itt körbenézve  mélyebben betekinthetsz szakmai hátterembe és tevékenységeimbe.

 

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!