Pszichoterapeuta szakorvos, Diplomás szupervizor-coach, Licensed Master Practitioner of NLP®Dr. Bátfai László

Dr. Bátfai László - Pszichoterapeuta szakorvos, Diplomás szupervizor-coach, Licensed Master Practitioner of NLP® - Budapest

Rendelési idő: 

Személyes: Kedd 10.00-21.00
Online: rugalmasan megbeszélés szerint

Tanácsadási díja:

Pszichoterápia, szupervízió, life-coaching: 15-20.000 Ft / 55 perc
Üzleti coaching: szerződés szerint, 25.000 Ft óradíjtól

Elérhetőség, időpontkérés:

lehetszonmagad@gmail.com


Saját weboldalam:
http://pszichoterapeuta.hu/

Üdvözlöm, Üdvözöllek!

Dr. Bátfai László pszichoterapeuta és szupervizor-coach vagyok.

A pszichoterápia, a szupervizor és coach szakma szemléletemben nem különül el élesen, mindegyik lelki segítő foglalkozás.

Noha számos terápiás és tanácsadási módszert alkalmazok (a Rogersi segítő beszélgetéstől a tisztán kognitív-viselkedésterápiás módszereken, séma és sémamód terápián, tranzakció analízisen, különböző coaching intervenciókon és az NLP-n át az Ericksoni hipnózisig), ezeket nem sablonosan használom.

Ha valaki a segítségemet kéri, akkor a továbblépéshez legcélszerűbb módszert a céljaihoz és az állapotához választom. Munkámat integratív szemléletben végzem: terapeutaként is alkalmazom a pozitív pszichológián alapuló coaching és szupervízió módszereit amikor az látszik a legjobbnak, és terápiás módszereket használok amikor arra van szükség. Munkámban törekszem arra, hogy mindig érvényesüljön a feltétel nélküli elfogadás, a hitelesség és az empátia.

A hozzám forduló emberben a teljesség lehetőségét látom és problémáját szívesebben tekintem „eszköztelenségnek”, mint “betegségnek”. Így azt, ami hiányzik segítek megkeresni, beépíteni és ennek során tudni fogja, hogy mit és miért csinálunk. Közös munkánk során nyílt és egyenes visszajelzéseket adok. Alapvető számomra, hogy a beszélgetések, folyamatok végén a hozzám forduló azt tapasztalja, hogy az, amit kapott az számára hasznos, és azt szolgálja amiért jött.

Kinek és miben segíthetek

Felnőtteknek, ha elakadtak vagy visszatérő problémájuk van, fiatal felnőtteknek útkeresésben, esetleges sérüléseik feldolgozásában.


Online is dolgozom, így külföldön élők számára is elérhető vagyok.

Milyen korosztállyal dolgozom

Bármilyen korú felnőttekkel

Rólam mondták:

„Köszönöm a segítségét, mert egy nagyon jó úton indított el, sosem tudtam, hogy az élet ennyire szép is lehet. ”

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!