Gyász-, business- és lifecoach, karriertanácsadó, Gyászfeldolgozás Módszer Specialista®Hajdu-Kis Diána

Hajdu-Kis Diána - Gyász-, business- és lifecoach, karriertanácsadó, Gyászfeldolgozás Módszer Specialista® - Budapest

Rendelési idő: 

Hétköznapokon 8.00 - 20.00 között rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint

Tanácsadási díja:

 • Coaching: 23.000 -33.000 Ft/85 perc (online: 20.000 - 30.000 ft/90 perc)
 • Gyászfeldolgozás/coaching kombinált folyamat: 23.000 - 33.000 Ft/85 perc (online: 20.000 - 30.000 ft/90 perc)
 • Gyászfeldolgozás: 23.000 Ft/85 perc (online: 20.000 ft/90 perc)
 • HR tanácsadás: 25.000 Ft/85 perc
 • Vállalati ügyfelek kérem keressenek meg árajánlatért.
Elérhetőség, időpontkérés:

dhajdukis@icloud.com


Saját weboldalam:
https://www.nelumboconsult.com

Emberekkel és szervezetekkel dolgozom, többféle szerepben: coachként, veszteségszakértőként és HR tanácsadóként. Ami minden szerepemben közös: törekszem rá, hogy támogassam a hiányok és árnyékrészek (legyenek ezek egyéni vagy szervezeti működés részei) felismerését. Célom, hogy merjünk beszélni ezekről és a veszteségekről is, dolgozni ezekkel és mindebből újat építeni. Mindennek szimbólumául a weboldalam nevét is adó “Nelumbo Nucifera”-t, azaz a lótuszvirágot választottam, melynek magja több  ezer évig is életben marad, s ha víz éri, kicsírázik, és saras, iszapos vízben növeszti ki gyönyörű virágait. Azt üzeni nekünk, hogy reménytelen, sötét helyzetekből is előre vihet kitartásunk, ha van bátorságunk a szembenézéshez. Ezt a szembenézést és ezt a növekedést tudom támogatni munkámmal.

Kiknek és miben segíthetek:

Egyénekkel és csoportokkal is dolgozom, coachként, veszteségfeldolgozást támogató szakemberként és karrier/HR tanácsadóként. A személyes jelenlét erejében hiszek, de szükség esetén online is megoldható a közös munka. Magyar mellett angol nyelven is vállalok ügyfeleket.

Főbb témák, melyek kapcsán támogatni tudom az előrelépésben:

Haláleseti veszteségek feldolgozása
Gyermekkori haláleseti veszteségek felnőttkori feldolgozása
Karrier-, családi élet és más életterületeken történő szimbolikus veszteségek feldolgozása (karrier megszakadása, vállalkozás bedőlése, szakítás, baráti kapcsolatok lezárulása, otthon elvesztése stb.)
Munkahelyi veszteségek: például vezető távozása, munkakör váltás, vezetővé válás kapcsán
Veszteségfeldolgozás egyéb szervezeti változások miatt (tulajdonosváltás miatt változó cégkultúra, bezárt üzletág, leállított szerelemprojekt, gyors szervezeti növekedés, stb.)
Asszertív attitűd és kommunikáció kialakítása, megerősítése
Munka-magánélet egyensúly kialakítása és fenntartása
Karrierváltás támogatása
Önmagunk támogatásának elkezdése (segítségkérés, öngondoskodás beépítése a mindennapokba)
Kommunikációs eszköztár bővítése a DISC modell alapján
Női vezetők kihívásai
Vezetői énkép és vezetői szerepelvárások közötti összhang kialakítása
Vezetővé válás kihívásai

Kikkel dolgozom:

Felnőttekkel.

Főbb végzettségeim, képzettségeim:

 • Gyászfeldolgozás Módszer Specialista® (Grief Recovery Institute UK)
 • Gyásztanácsadó (Napfogyatkozás Egyesület)
 • Gyászcsoport-vezető (Napfogyatkozás Egyesület)
 • Integrált Kifejezés- és Táncterápia (IKT, 3+1 év)
 • Coaching módszertani képzések (BMF, Flow/Anima-Ráció, Foundation Olde Vechte  NL)
 • HR képzések (Samling)
 • Bevezetés a tranzakció analízisbe - TA101 (Antares Group)
 • Felnőttképzési szakértő  ELTE PPK
 • Kommunikációs szakember PTE
 • Spanyol nyelvtanár PTE

 

Rólam mondták 

“Dia nagyon érzékeny figyelemmel kísért végig a munkahelyváltás rögös útján, igazán megtámogatva a régi helytől, kollégáktól való elválás, leválás érzelmekkel teli folyamatát. Harag, bánat, nosztalgia, búcsú, hála - minden érzésnek, szakasznak megadtuk a méltó helyét, különböző módszerekkel megközelítve. Végig teljesen elfogadva és biztonságban éreztem magam. Dia segítségével végül szép, kerek, szerethető történetté állt össze az egész, amire jó szívvel tudok visszagondolni. Nemcsak az érzelmi részen vezetett végig, de a továbblépésben is segített a céljaim tisztázásában, az önéletrajzom tökéletesítésében is. Őszinte visszajelzést adott a kommunikációs készségeimről és szakmai tanácsokat adott a tárgyalásokhoz. Figyelmes, gondoskodó és egyben nagyon lényegretörő, ha szakmai helyzetekről van szó. Segítségével sikeresen tudtam átvészelni ezt a nehéz időszakot.” Munkahelyi veszteségeldolgozás/coaching folyamat résztvevője

 

“Miután meghalt édesapám, nem tudtam a környezetemben kibeszélni a hozzá fűződő viszonyom, mert senki sem volt tisztában azzal, hogy számomra ez egy mélyről gyökerező seb, amely csak a felszínen nem vérzett, közben oly sokban meghatározott mégis: a kapcsolódásaim, a bizalmam önmagamban és másokban, a vélt és valós sérelmeim, a másik elvesztésétől való félelem, a hitem erőssége, a magabiztosságom, a valóságom valóságának igazi meglátása, a határaim meghúzása. A hitem abban, hogy úgy vagyok jól ahogy vagyok, és a mások tettei nem az én szerethetőségem lenyomatai. A tudat, hogy értékes vagyok. Dia a megnyugtató stílusával és kisugárzásával egyből biztonságot teremtett számomra az ülések alkalmával. A jól feltett kérdéseivel, a módszertanával segített feldolgozni az apámhoz fűződő kapcsolatom, érzéseim, ezáltal rálátást kaptam a saját működésemre is. Számomra nem a halál tényének feldolgozásában és az apám halálának elfogadásában nyújtott segítséget, hiszen a halál ebből a szempontból egyszerű. A saját lelki békém megtalálásában volt és van szerepe. Úton vagyok, haladok, és mély hálát érzek a közös munkáért.” Gyászfeldolgozó folyamat résztvevője

 

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy Diával dolgozhattam több mint féléven keresztül. Dia mind szakmailag mind emberileg kiemelkedő Coach, akinek a módszereivel és rávezetéseivel nemcsak szakmailag, hanem emberileg is többnek, erősebbnek érzem magam. Nagyon hálás vagyok Neki és bátran ajánlom mindenkinek! ” Konyári Andrea, Ronald McDonald Házak ügyvezetője

 

“Diával közel 5 évig dolgoztunk együtt különböző projektek kapcsán, és mind szakmailag mind emberileg példaértékűnek tartom Őt. Az általa kialakított folyamatok hozzáadott értéket teremtenek, és best practice-ként szolgálhatnak mások számára is. Munkaidőn túl is számos coaching alkalmat tartott, fontosnak tartja mások fejlesztését és minden törekvése arra a célra irányult, hogy az üzleti sikerességet a lehető legjobban tudja támogatni. Azt is fontosnak tartom, hogy a teljes "employee lifecycle" folyamatban, integráltan gondolkodik- így a toborzás, megtartás és az elengedés / elbúcsúzás szakaszaiban is jelen van, saját megoldásokkal, értő figyelemmel, illetve általánosságban azzal a mély HR-es tudással, ami egyedülállóvá teszi őt az egész szervezetben.”

Lantos Eszter - Head of HR, CEE, Western-Europe, Americas, ttc global

 

“Közel 19 év folyamatos munkaviszony után történt, hogy elegem lett. Úgy éreztem, nem tudom, nem akarom, lehetetlen így tovább csinálni. Hiába, hogy hivatás, hiába, hogy kötelezettség, hiába a továbbra is ott sorakozó elvárások... Kiégtem. Belefásultam. Ledobtam magamról mindent. Nem érdekelt abban a pillanatban, hogy mi lesz, csak azt éreztem, képtelen volnék bemenni dolgozni. Fájt az üresség, de felszabadító volt a döntés bátorsága, hogy segítséget kell kérnem. Ekkor, - évtizedek távlatából - mosolyogva és kiegyensúlyozott bájával jelent meg az életemben Dia. Kérdés nélkül mellettem állt, akkor és ott, amikor szükségem volt rá. Bizalom és elfogadás jelent meg átható tekintete és figyelme nyomán, s a szavak ismerős csengése fészkelte be magát otthonosan közöttünk. Minden alkalommal ez után, amikor találkoztunk, ha csak egy mondat erejéig is, de megjelent a nagybetűs válasz a néha fel sem tett kérdésre, a felismerés, az önmagamhoz visszatalálás közelségének esélye.

Amit Dia nagyon jól tud, az a figyelem finom terelése az önbizalmad és az erőid visszaszerzése érdekében. Mindegy, hogy gyász, veszteség, munkahelyi krízis, vagy mint esetemben mindez együtt, egy burnout szindróma keretében jelenik-e meg. Hálás vagyok Dia a terelgetésedért, s legfőképp azért, hogy ott voltál velem, amikor szükségem volt rád, amikor a „segítőnek” és az embernek volt szüksége bennem segítségre!” Munkahelyi veszteségfeldolgozás/Szociális szakember

 

Bejelentkezés menete:

 • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
 • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!