Addiktológiai konzultáns, szupervízor, autogén tréning és szimbólumterápiás gyakorlatvezetőNyíri Noémi

Nyíri Noémi - Addiktológiai konzultáns, szupervízor, autogén tréning és szimbólumterápiás gyakorlatvezető - Budapest

Rendelési idő: 

Hétköznapokon 8.00 – 20.00 között rugalmas időbeosztásban, egyeztetés szerint, esetenként hétvégén

Tanácsadási díja:

Elérhetőség, időpontkérés:

nyiri.noemi@gmail.com


Pszichiátriai és szenvedélybetegek szociális ellátása témában szakvizsgázott diplomás szociálpedagógus (2004) és addiktológai konzultáns (2006) vagyok, 2012 óta módszer specifikus autogén tréning képzettséggel rendelkezem, 2021 óta relaxációs és szimbólumterápiás gyakorlatvezető vagyok, 2022-ben szereztem szupervizor diplomámat. 2005 óta dolgozom az addiktológiai ellátórendszerben. Egyéni konzultációs munkám mellett számtalan csoportfoglalkozást/tréninget tartottam középiskolás diákoknak, szülőknek, pedagógusoknak, segítő szakembereknek. Hiszek abban, hogy drog témában egyaránt szükség van társadalmi szemléletformálásra, érdemi párbeszédre, direkt és indirekt prevencióra, ártalomcsökkentésre és kezelésre. A szerhasználati probléma soha sem csak egyéni probléma, hanem egy családi-, vagy társadalmi rendszer problémája, ezért a megközelítés és segítés is komplex értelmezést és kezelést kíván meg.

Konzultációim egyénre szabottak, maximális figyelemmel igyekszem lenni a klienseim eltérő személyiségére és problémájára. Fontosnak tartom, hogy a hozzám fordulók értsék, hogy problémáik megoldásában aktív szerepet, felelősséget kell, hogy vállaljanak, én csupán egy segítő vagyok a felépülési úton, aki támogatja és segítő őket, együtt egy egyenrangú helyzetben dolgozunk egy közösen kitűzött cél elérése érdekében.

Kinek és miben segíthetek

Drogokkal még csak éppen kísérletezőket, problémás használat jeleit mutatókat vagy több éves drogkarriert maguk mögött tudó (akár intravénás) szerhasználókat egyaránt fogadok.

Szintén várom azokat, akik hozzátartozójuk drog vagy alkohol használata miatt tanácstalanok, információra van szükségük, akik szeretnének tenni a változás megindításáért vagy azokat, akiknek szüksége van egy segítő kapcsolatra, ahol tabuk nélkül beszélhetnek a nehézségeikről.

  • Addiktológiai (legális, illegális szerhasználattal kapcsolatos) tanácsadás
  • Addiktológiai állapotfelmérés
  • Addiktológiai konzultáció
  • Hozzátartozói konzultáció
  • Autogén tréning (relaxációs technika) és szimbólumterápiás "képek" használatának tanítása általános segítőbeszélgetéssel
  • Addiktológiai konzultáció autogén tréning tanításával összevontan, stresszes és feszültségekkel teli életmód miatti túlzott szerhasználat kezelésére
  • Egyéni vagy csoportos szupervízió szakemberek számára: szakmai személyiség "karbantartásának" támogatása, eset fókuszú szupervíziós ülés

Akikkel dolgozom

Szerhasználatban érintett kamaszokkal, felnőttekkel és hozzátartozóikkal egyaránt dolgozom. Szakemberekkel, akinek fontos a saját mentálhigiénéjük és szakmai munkájuk minősége. 

Munkatapasztalat

Pálfalvi Centrum – magán addiktológiai ellátó – addiktológiai konzultáns

Tiszta Jövőért Közhasznú Alapítvány – szenvedélybeteg ellátó - szakmai vezető

Kőbányai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum- koordinátor

Integrált Drogterápiás Intézet – iskolai szociális munkás középiskolában

Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány – programkoordinátor, addiktológiai konzultáns

Számos projekt jellegű munkában való részvétel: szegregátumi szerhasználat, korai kezelésbe vétel, addiktológiai problémák a gyeremekvédelmi rendszerben stb.

Végzettség, Iskola, Képzések

ELTE-TÁTK Szociális munka szupervízora

Relaxációs és szimbólumterápiás gyakorlatvezető

SZTE- ETSZK Szakvizsga Pszichiátriai és szenvedélybetegek szociális ellátása témacsoport

Autogén tréning tréner

Addiktológiai konzultáns

Utcai szociális munka koordinátor

Szociálpedagógus

Egyéb képzések:

OH pszichológiai kártya, rendszertábla alkalmazás, gyászfeldolgozó csoportvezető, HIV/AIDS konzultációs tanácsadás, gyermek- és serdülőkori viselkedési és lelki zavarok, segítő munka párkapcsolati erőszak áldozataival, gyerekeivel, mediáció, prevenciós master trainer

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!