Pszichológiai rendelőnk bemutatása

Budán, a 11. kerületben várunk kellemes környezetben a Móricz Zsigmond körtértől és az Alle Bevásárlóközponttól 5 percnyire. Elhivatott, tapasztalt szakemberekből álló csapatunk segítségére számíthatsz. Pszichológiai rendelőnkben magasan képzett, gyakorlott pszichológusok állnak minden korosztály rendelkezésére. Gyermekeket, felnőtteket, párokat és családokat is fogadunk.

Rendelőnk egyéni terápiára, pár- és családterápiára, valamint 6 fős kiscsoportok megtartására alkalmas.

Telefonos időpont egyeztetést követően az első találkozás alkalmával minél pontosabb képet nyerünk problémádról és a leginkább Hozzád illő módszert és terápiás formát javasoljuk. A csapatunkat alkotó szakemberek speciális területeiről tájékozódhatsz. Időpont egyeztetésért keresd az általad választott kollégánkat a megadott elérhetőségei valamelyikén. Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik kollégánkat lenne érdemes megkeresned segítünk választani, hívd a +36303655409-es számunkat.

Járd körbe

Türkiz váró

A váróhelyiséget uraló türkiz szín segít ellazulni, befelé figyelésre ösztönöz és támogatja az élmények szavakba öntését.
Kiválóan ráhangol a terápiás foglalkozásra.

Belépve kellemes halk zene fogad. Miután fogasra helyezted a kabátod és a kényelmes székek valamelyikében elhelyezkedtél a várakozás perceiben nyílik alkalmad elfogyasztani nálunk egy csésze finom kávét vagy teát és átfuthatod a kihelyezett újságok cikkeit. 

Bronz szoba

25 m2 alapterületű. A szobát alapvetően felnőttekkel folytatott munkára szántuk.
Alkalmas egyéni és párterápiára, valamint 6 főig családterápiára, kamasz vagy felnőtt csoportra.
A délelőtti órákban enyhén napos, világos. Berendezése elegáns, bronzszínben játszó dekorációja a visszafogottságot és a modern stílust ízlésesen ötvözi. A szobában rendelkezésre áll egy négyszemélyes kanapé párnákkal, két fotel, asztal, több polc és szekrény, valamint az adminisztratív munkát megkönnyítendő egy íróasztal a hozzá tartozó székkel.

Az éles világítás és a halvány relaxációs fény egyaránt biztosított. 

Virág szoba

30 m2 alapterületű.
Felnőtt és gyermek egyéni terápiára ajánljuk. Emellett alkalmas óvodás vagy kisiskolás korú 4 -6 fős csoport megtartására is.

Berendezése fiatalos, játékos, kellemes hangulatú. A délelőtti órákban napos. Megvilágítása meghitt.

Nevét pitypang alakú lámpájáról kapta. Két fotel, asztal biztosítja felnőttek számára a kényelmet, emellett egy kuckó kialakítású szobarészben játékszőnyeg, ülőpárnák és óriás babzsák várja az ifjakat, gyermekeket.

Csukott ajtós szekrényekben helyeztük el a játékokat, így nincsenek szem előtt ezáltal a szoba bármely korosztállyal folytatott munka végzésére kiválóan alkalmas.  

Bejelentkezés menete:

  • Válassza ki a pszicholgóust, pszichiátert, coachot
  • Telefonszámra kattintva hívja fel időpontegyeztetéshez

Tájékoztatjuk, hogy csak egyéni bejelentezés lehetséges nincs központi telefonszámunk!